Honden training voor de hond die maar niet wilt luisteren

Ben jij ook zo’n fan van honden? De beste vriend van de mens, ook wel genoemd. Wanneer je besluit een trouwe viervoeter te nemen, wordt het gelijk een stuk gezelliger in huis. De meeste mensen nemen een hond in huis, and that’s it. Ze denken dat het een makkelijke opgave is. In principe is dat het ook wel. Maar het is niet alleen het dier voeden en uitlaten. Er komt meer ter sprake. Wil je dat jouw trouwe viervoeter naar je luistert? Dan komt hondentraining ter sprake. Ook moet je veel tijd besteden aan een hond. De ene hond moet meer uitgelaten worden dan de ander. Daarom is het een echt aanrader research te doen voordat je een hond een huis neemt. En pas op, kies je ervoor jouw hond niet te trainen, dan is het verstandig alvast afscheid te nemen van jouw meubels.

 

Puppy training

Een puppy is zeer speels en ziet niet in wat hij fout doet. Daarbij is een puppy niet zindelijk, wat veel opruimen kan betekenen. Een puppy is leuk om in huis te nemen. Je krijgt de kans jouw hond te zien opgroeien. Daarbij kan je jouw puppy zelf leren leuke trucjes te doen, pootje, rollen, etc. Helaas luisteren niet alle puppy’s even graag en kan het nodig jullie in te schrijven bij puppy training. Jouw hond wordt zindelijk en leert naar jou te luisteren. Zo heb jij nooit meer last van verrassingen wanneer je thuis komt. Het is het best jouw hond te trainen vanaf puppy af aan. Net als bij kinderen, leert ook een hond wanneer hij jong is het meest.

Hondentraining

Honden training

Zoals al eerder vermeld is het handiger wanneer je jouw hond zo vroeg mogelijk traint. Maar goed, het kan zo zijn dat jouw hond later pas gekozen heeft te gaan puberen. Niet luisteren, duidelijk een eigen willetje hebben en dan nog die verrassingen die je te wachten staan wanneer je thuis komt. Het moet een keer ophouden, hij is geen puppy meer! Ook voor wanneer jouw hond geen puppy meer is kan je trainingen volgen. Geen puppy training, maar hondentraining. Honden training is voor wanneer je klaar bent met jouw ongehoorzame hond en een keer visite mee wilt nemen. Jij bent de baas. Neem contact op met honden training en leer hoe je het leuker maakt voor jullie allebei. Wanneer jouw hond gehoorzaam wordt, kan hij ook trucjes leren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *